Η Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει κλειστή προσφορά, με σκοπό την επιλογή Τεχνικού Ασφαλείας για το έτος 2022 για τα παρακάτω καταστήματα:

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό για την κατάθεση Κλειστών ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ που αφορούν την εξυπηρέτηση των 4 (τεσσάρων) Καταστημάτων της σχετικά με την εκτέλεση ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό για την κατάθεση Κλειστών ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ που αφορούν την εξυπηρέτηση των 2 (δύο) Καταστημάτων της σχετικά με την εκτέλεση ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό για την κατάθεση  Κλειστών ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ  που αφορούν  την εξυπηρέτηση  των  6  (έξι)  Καταστημάτων της σχετικά με την εκτέλεση ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Τράπεζα μας προχώρησε στην αναβάθμιση της Υπηρεσίας Πληρωμών PSD 2. Στο πλαίσιο αυτό άλλαξε την ηλεκτρονική διεύθυνσης πρόσβαση από https://serrespsd2-coops-natech.developer.eu-de.apiconnect.ibmcloud.com/ σε https://developers.cmbank.gr/ Παρακαλούμε όσους χρήστες είχαν αποθηκεύσει το σύνδεσμο ως bookmark να προβούν στη σχετική ενημέρωση. Η σχετική αλλαγή έχει ήδη γίνει στον site της Τράπεζας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία κατά την πλοήγησή σας. Περισσότερα

Οκ, Συμφωνώ