Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

Οι νέες προκλήσεις Αθήνα 10.12.19 Με μεγάλη επιτυχία το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργάνωσε το 8ο ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2019 στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης. Το Συνέδριο Αγροτεχνολογίας το οποίο φέτος συμπλήρωσε οχτώ χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης, εστίασε στα προϊόντα από μέλι και κρασί, στον κλάδο της φαρμακευτικής κάνναβης καθώς και σε τεχνολογίες αιχμής που στοχεύουν στην αύξηση της παραγωγικότητας στο σύνολο του αγροδιατροφικού συστήματος.

Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου εδώ

«Αξιότιμοι πελάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω μετάπτωσης του μηχανογραφικού συστήματος της Τράπεζας κατόπιν και την συγχώνευσης με την πρώην Συν/κη Τράπεζα Πιερίας, θα πραγματοποιηθεί άνοιγμα νέου λογαριασμού κατάθεσης αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση δανείου ή εγγυητικών επιστολών. Δεν θα γίνει καμία άλλη αλλαγή/ τροποποίηση παρά μόνο ένας νέος λογαριασμός καταθέσεων που θα συνδεθεί με το δανειακό λογαριασμό προκειμένου να υπάρξει συμβατότητα στο παλιό με το νέο σύστημα..

Ο ρόλος του νέου λογαριασμού είναι αυστηρά η εξυπηρέτηση των υποχρεώσεων του δανείου/ εγγυητικών επιστολών και όχι η έκδοσή επιταγών και οι πληρωμές λογαριασμών ή άλλη συναλλαγή.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε πιο λεπτομερή ενημέρωση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με ένα από τα καταστήματά μας».

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΥΝ. Π.Ε.

Στην είσοδο «στρατηγικού συνεργάτη» και όχι «στρατηγικού επενδυτή» εξετάζει η Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας, η νέα Τράπεζα που προέκυψε από την συγχώνευση των Συνεταιριστικών Τραπεζών Σερρών και Πιερίας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία κατά την πλοήγησή σας. Περισσότερα

Οκ, Συμφωνώ