Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Σύμφωνα  με  το νόμο και το άρθρο 18 του  Καταστατικού της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ   ΣΥΝ.Π.Ε. , καλούνται  οι κ.κ. μέτοχοι σε  Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση  την  Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 και  ώρα  19:00 μ.μ. στο  Ξενοδοχείο ELPIDA RESORT, στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων Σερρών, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών για την κάλυψη των αναγκών στελέχωσης των υπηρεσιών της και στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης των προϊόντων και των υπηρεσιών της, προκηρύσσει μία (1) θέση στο Τμήμα Μηχανογράφησης.

Απαραίτητα προσόντα

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ν. Σερρών ΣΥΝΠΕ σύμφωνα με το Παράρτημα 2 του ΠΔΤΕ 2577/9.3.2006 προκηρύσσει διαγωνισμό για τον Τακτικό Έλεγχο του Πληροφοριακού Συστήματος της Τράπεζας .

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν Ελεγκτικές Εταιρίες εγκεκριμένες από την Τράπεζα της Ελλάδος.
Προθεσμία υποβολής προσφορών έως 15/06/2017

Σέρρες 15/05/2017

Συνάντηση με τους προέδρους των συνεταιριστικών τραπεζών είχε τη Δευτέρα 3 Απριλίου, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, o Γενικός Γραμματέας  Δημοσίων Επενδύσεων και Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς Παναγιώτης Κορκολής, ο Πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Κωνσταντίνος Βαρλαμίτης και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΤΕΑΝ Κωνσταντίνος Γαλιάτσος.

Ευχαριστήριο από τον Σύλλογο φίλων, Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Σερρών Αγιος Ιωάννης ο Θεολόγος

Web Banking

Για να συνδεθείτε στην υπηρεσία web banking πρέπει να έχετε τραπεζικό λογαριασμό στην Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών.

Είσοδος Εγγραφή

Απολογισμός Έτους

apologismos2012