Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών για την κάλυψη των αναγκών στελέχωσης των υπηρεσιών της και στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης των προϊόντων και των υπηρεσιών της, προκηρύσσει μία (1) θέση στο Τμήμα Μηχανογράφησης.

Απαραίτητα προσόντα

• Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Πληροφορικής ή συναφούς τομέα με ειδίκευση στην Πληροφορική

• Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας

• Καλή γνώση τεχνολογιών βάσεων δεδομένων, δικτύων και σχεδιασμού εφαρμογών

• Επικοινωνιακή ικανότητα

• Ικανότητα εργασίας σε ομάδα

• Επιθυμία για μάθηση και εργασία

• Ηλικία έως 35 ετών

• Επιθυμητή προηγούμενη σχετική εργασιακή εμπειρία

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν λευκό ποινικό μητρώο και για τους άρρενες εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Μέλη της Τράπεζας θα λάβουν επιπλέον μόρια στη διαδικασία αξιολόγησης.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν (ή να αποστείλουν ταχυδρομικώς µε συστημένη επιστολή) βιογραφικό σημείωμα (σύμφωνο με το πρότυπο Europass) µε πρόσφατη φωτογραφία τους στα γραφεία Διοίκησης της Τράπεζας (Β. Βασιλείου & Ν. Πλαστήρα , Σέρρες) η με  e-mail  στην διεύθυνση   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα γίνονται δεκτές μέχρι και 16/06/2017.

Όσες αιτήσεις αποστέλλονται ταχυδρομικώς θα πρέπει να έχουν σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι και 16/06/2017. Βιογραφικά που τυχόν έχουν υποβληθεί στο παρελθόν δε θα ληφθούν υπόψη και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν νέα σύμφωνα με τους όρους της παρούσας.

Όλοι οι υποψήφιοι θα αξιολογηθούν από εξειδικευμένους συμβούλους και στελέχη με τα πιο σύγχρονα συστήματα αξιολόγησης και επιλογής προσωπικού που εξασφαλίζουν διαφάνεια και αξιοκρατία ως προς τη διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών διατηρεί το δικαίωμα να επαναπροκηρύξει την θέση αν δεν προκύψει ικανοποιητικό αποτέλεσμα από την παρούσα διαδικασία.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών θα καλέσει σε προσωπική συνέντευξη όσους από τους υποψηφίους απαιτείται και τη χρονική στιγμή που κρίνει ότι είναι απαραίτητο. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα να μην προσλάβει ή και να απολύσει όποιον δηλώσει ψευδή στοιχεία.

 

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ν. Σερρών ΣΥΝΠΕ σύμφωνα με το Παράστημα 2 του ΠΔΤΕ 2577/9.3.2006 προκηρύσσει διαγωνισμό για τον Τακτικό Έλεγχο του Πληροφοριακού Συστήματος της Τράπεζας .


Στον διαγωνισμό συμμετέχουν Ελεγκτικές Εταιρίες εγκεκριμένες από την Τράπεζα της Ελλάδος.
Προθεσμία υποβολής προσφορών έως 15/06/2017

Σέρρες 15/05/2017

Συνάντηση με τους προέδρους των συνεταιριστικών τραπεζών είχε τη Δευτέρα 3 Απριλίου, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, o Γενικός Γραμματέας  Δημοσίων Επενδύσεων και Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς Παναγιώτης Κορκολής, ο Πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Κωνσταντίνος Βαρλαμίτης και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΤΕΑΝ Κωνσταντίνος Γαλιάτσος.

Ευχαριστήριο από τον Σύλλογο φίλων, Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Σερρών Αγιος Ιωάννης ο Θεολόγος

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ν. Σερρών καλεί φυσικά ή νομικά πρόσωπα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συνοδευόμενο από Προσφορά για την προμήθεια υλικού εξοπλισμού πληροφορικής
Πιο συγκεκριμένα η προμήθεια αφορά : 

Web Banking

Για να συνδεθείτε στην υπηρεσία web banking πρέπει να έχετε τραπεζικό λογαριασμό στην Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών.

Είσοδος Εγγραφή

Απολογισμός Έτους

apologismos2012